top of page
_edited.png

ETSIMME UUSIA TARINOITA

Deadline Kustannus on suomalaisen true crime -rikoskirjallisuuden koti. Olemme ykkösvaihtoehto heille, jotka haluavat kirjoittaa tosielämän rikostarinan. Avullamme on mahdollista toteuttaa pitkäänkin kytenyt haave kirjan kirjoittamisesta.

 

Sinulla ei tarvitse olla kirjailijataustaa, vaan alkuun pääsemiseksi riittää, että kirjoittaminen on intohimosi faktojen tarkistamisen ja lähdetyön ohella. Joskus riittää sekin, että elämänkokemuksesi ovat sellaisia, joista voisi kirjoittaa kirjan. Me hankimme tarinallesi kirjoittajan. Tarinasi ei tarvitse myöskään olla kokonaisen kirjan pituinen, vaan julkaisemme äänikirjana lyhyempiäkin tekstejä.

Lähetä ideasi tai tekstisi osoitteeseen info@deadlinekustannus.fi. Palaamme asiaan, jos käsikirjoitus tai idea tuntuu meidän kirjaltamme.

Valtavan tarjonnan vuoksi emme ota tällä hetkellä vastaan fiktiivisiä tarinoita. 

Näin tuemme kirjailijaa

Suunnittelu

Olemme mukana suunnittelemassa kirjaa alusta asti. Autamme

 kappalesuunnitelmassa, käsikirjoituksessa ja aikataulun laatimisessa.

Et jää yksin

Kirjoittaminen on suurimmaksi osaksi yksinäistä puurtamista. Me pidämme välietappien avulla huolen siitä, että etenet kohti maalia.

Markkinointi

Deadline Kustannuksella on hyvät verkostot ja yhteydet mediaan. Jokaisen kirjan markkinointi on meille tärkeää. Olemme aktiivisia myös sosiaalisessa mediassa.

Yhteydenpito

Kun kirjasi ilmestyy, me emme katoa mihinkään. Olemme yhteydessä kirjailijoihin ja pyrimme tuomaan teostasi parhaamme mukaan valokeilaan. Ideoimme kanssasi myös mahdollisista jatkoprojekteista.

Tarinasta kirjan kirjoittamiseen 
– näin matka etenee 

Kerrot meille tarinasta tai hyvästä kirjaideasta. Mielestämme jokaisen tarina on ainutlaatuinen, mutta kirjoissa keskitymme rikosaiheisiin, ihmiselämän kriiseihin ja psykologiaan.

 

Vastaamme kaikkiin ideaehdotuksiin, mutta toivomme malttia. Vastaanotamme useampia ideoita joka kuukausi, joten saattaa mennä aikaa ennen kuin pääsemme kunnolla perehtymään sinun viestiisi. Saatamme ensimmäiseksi tiedustella tarkemmin, mistä tarinassa on kyse, jotta hahmotamme kirjan punaisen langan. 

 

Kartoitamme valmiudet kirjan kirjoittamiseen. Tässä vaiheessa on tärkeää tunnistaa projektin vaatimukset. Autamme matkan varrella, mutta varsinainen kirjoitustyö on kirjailijan tehtävä itse.

 

Kun olemme yhteistyössä saaneet käsikirjoituksen valmiiksi, teemme kustannussopimuksen. Samalla sovimme aikataulusta välietappeineen.

 

Varsinainen kirjan kirjoittaminen alkaa kappale- ja aikataulusuunnitelman teolla. Kustannustoimittaja on mukana suunnittelutyössä. Kappalesuunnitelman teko kestää yleensä 1–6 kuukautta. Suunnitelma näyttää suunnan ja auttaa suuresti varsinkin uusia kirjailijoita.

 

Huolellisen suunnittelutyön jälkeen alkaa itse kirjoitusprosessi. 

Katso 10 vinkkiä kirjan kirjoittamiseen!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kaj Franckin katu  1 TT 5

00560 Helsinki

bottom of page