DEADLINE KUSTANNUS OY ON VUONNA 2020 PERUSTETTU KIRJAKUSTANTAMO

Päätuotteemme on suomalainen true crime -genreen kuuluva kirjallisuus. Julkaisemme tositarinoita yksittäisistä rikoksista, elämäkertoja sekä muuta alaan liittyvää tietokirjallisuutta. Kirjoissamme äänensä saavat kuuluviin niin rikoksen uhrit, rikoksen tekijät, viranomaiset sekä muut alan asiantuntijat. Ajattelemme, että jokaisen tarina on ainutlaatuinen.

Lue täältä DLK:n perustajan, rikos- ja oikeustoimittajan Vera Miettisen blogikirjoitus kustantamon synnystä. 

Missio

Deadline Kustannus haluaa näyttää tarinan voiman. Haluamme myös innostaa ja kannustaa ihmisiä kirjoittamaan, lukemaan ja kuuntelemaan kirjoja entistä enemmän.

Arvot

Ymmärrämme ihmisten tekemät vääryydet, mutta emme hyväksy niitä. Toimimme tasa-arvon mukaisesti. Arvostamme myös heikoimman auttamista. Ympäristön kunnioittaminen on myös meille tärkeää.

Strategia

Yrityksen toiminta perustuu vastuulliseen kuluttamiseen sekä suomalaisen pienyrittämisen kannattamiseen.

Julkaisemme vain sellaisia kirjoja, joiden sisältö on asiallista ja kaikkia osapuolia kunnioittavaa. Pidämme myös huolen siitä, että lukijoilla ja kuuntelijoilla on mahdollisimman oikeaa tietoa käsissään.

 

Kirjailijamme saavat täyden tuen kirjan kirjoittamisesta markkinointiin asti. Etsimme koko ajan uusia tapoja, joilla kirjat saadaan kuluttajien tietoisuuteen paremmin. Etsimme myös koko ajan uusia tarinoita.

Lahjoitamme jokaisen kirjan tuotosta osan hyväntekeväisyyteen valitsemalla kohteet kirjan aiheen mukaisesti. Teemme vuosittain yksittäisiä hyväntekeväisyyslahjoituksia ja toimimme vapaaehtoisena mahdollisuuksien mukaan.

YHTEYSTIEDOT

Onko sinulla rikosmaailmasta tarina kerrottavana?
Haluaisitko kirjoittaa kirjan? Lue lisää täältä tai ota suoraan meihin yhteyttä.

info@deadlinekustannus.fi

Kaj Franckin katu 1 TT 5

00750 Helsinki