top of page

Yli 100 000 myytyä kirjaa

Päivitetty: 25. lokak. 2021

Deadline Kustannuksen ensimmäisen kirjan julkaisusta on kulunut vuosi, ja on aika katsoa taaksepäin hetken. Katselen sitä kyllä mielelläni, ja vielä näin yrittäjän päivänä.


DLK on julkaissut tähän mennessä viisi kirjaa, ja niitä on kuunneltu tai luettu yli 100 000 kertaa. Ajatelkaa. 280 kertaa päivässä.


Mielestäni lukuja tärkeimpiä mittareita menestykselle on kaksi asiaa. Ensimmäinen on lukijoiden ja kuuntelijoiden palaute. On hienoa, kun kirjasta tulee viestejä sekä puolesta että vastaan. Se kertoo, että olemme oikean asian äärellä. Aihe herättää tunteita, ja sillä on silloin merkitystä. Pahinta on, jos ei tulisi mitään palautetta. Koskelan teinisurma -teos pisti palautustulvan aivan uudelle levelille, mutta toisin kuin odotimme, palautteiden sävy on ollut positiivista, samantapaista kuin Eerikakirjasta. Kumpaakin teosta pidetään yhteiskunnallisesti äärimmäisen tärkeinä.


Toinen menestyksen mittari on uusien kirjailijoiden ja tarinoiden saavuttaminen. Varmasti ensi vuoden mielenkiintoisin kirja on Helsingin murharyhmän poliisin työelämäkerta.

Tänä vuonnakin on vielä tulossa mielettömiä teoksia. Et sinä (vielä) kuole on ensihoitajan tositarinoita ambulanssista. Kirja on kaikessa huumorissaan ja raakuudessaan uskomaton. Se on sellainen kirja, jonka yksityiskohdat muistaa koko loppuelämän.

Lukijoiden suosikiksi nousseelta Mustan Raivon kirjoittajalta ilmestyy lokakuussa kirja nimeltä Rikosten Rauma. Teos on syvä sukellus kaupungin synkimmille kujille. Eläköityneet poliisit kertovat kirjassa tapauksista, jotka nostavat vieläkin tunteet pintaan. Lindan elävä kirjoitustyyli vie
lukijan tai kuuntelijan suoraan rikospaikoille. Loppuvuonna julkaisemme teoksen Valmis tappamaan. Kirja kertoo kahden elinkautisen istuneesta Pasi Rädystä.


Olemme mielestäni saavuttaneet vuodessa sen pisteen, joka kirjattiin liiketoimintasuunnitelmaan viiden vuoden päähän. Ihan käsittämätöntä. Kiitos kuuluu koko kustantamon tiimille, mutta tietenkin myös lukijoille ja kuuntelijoille. Kiitos! ♥️


Vera Miettinen

Toimitusjohtaja

27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki