top of page

Deadline Kustannus kannustaa nuoria kirjallisuuden pariin

Nuorten tukeminen kuuluu Deadline Kustannuksen hyväntekeväisyyden piiriin, ja nyt DLK sai kunnian jakaa Tarinankertoja-stipendin lahjakkaille oppilaille Viikin normaalikoulussa.

 

Alkavaa kesää juhlistetaan kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna kouluissa ja oppilaitoksissa, kun lapset ja nuoret siirtyvät kesäloman viettoon. Kuluneen lukuvuoden aikana tehdyistä hyvistä suorituksista saa monesti kannustimeksi stipendin.


DLK osallistui tänä vuonna stipendinjakoon 500 eurolla niin, että 7.-9.-luokkalaisten jokaiselta luokalta palkittiin yksi oppilas monipuolisesta ja elävästä suullisen tai kirjallisen tarinankertojan taidoista. Stipendin on tarkoitus kannustaa nuoria ylläpitämään ja kehittämään tarinankerrontaan ja kirjallisuuteen liittyviä kykyjään.


Deadline Kustannukselle on tärkeää tukea nuoria, ja erityisesti nuorten intoa kulttuuriin, tarinankerrontaan ja kirjoittamiseen sekä tietysti myös lukemiseen. Monipuolinen lukeminen kehittää, avaa uusia näkökulmia ja opettaa tärkeitä asioita ympäröivästä maailmastamme. Onkin suuri kunnia päästä mukaan tukemaan lahjakkaita ja luovia nuoria.


Deadline Kustannus onnittelee lämpimästi kaikkia vastavalmistuneita ja seuraaville luokille siirtyviä oppilaita. Tehdään tästä kesästä onnistunut lukukesä!

21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki