top of page

True Crimea yksityiskohtineen – mutta asiallisesti

Deadline Kustannus julkaisi täysin uudenlaisen lehden syyskuun lopussa. True Crime kertoo rikosmaailmasta kaikkine kulmineen mielenkiintoisella mutta asiallisella tavalla.


Lehden synty on oma tarinansa. Alun perin tarkoituksena oli tehdä vain katalogityyppinen lehtinen meidän kirjoistamme, sellainen, joissa teokset esitellään lehtiartikkelin avulla.


Kun jälleenmyyjämme SOK:n edustaja kuuli tästä ideasta, hän innostui ja halusi lehden kauppoihin myyntiin.


Tajusimme, että tekemisen suunta täytyy muuttaa täysin, ja työ yli 60 sivun aikakauslehdestä alkoi.


Sivukartta muodostui lopulta yksittäisrikosten, true crime -tekijöiden haastattelujen ja tärkeiden ilmiöiden ympärille. Jutut valikoituivat sen mukaan, mikä meitä itseäkin kiinnosti: miksi esimerkiksi Riina Mäkisen katoamisesta ei ole aloitettu henkirikostutkintaa, mikä on nuorisorikollisuuden tilanne Suomessa ja mitä oudossa rituaalimurhassa oikeasti tapahtui.


Aloitimme samalla myös oman true crime -yhteisön rakentamisen truecrime.fi -sivustolle. Tämä työ on vielä kesken, mutta kävijöitä on jo nyt riittänyt.


Lehti on myynyt hyvin ja selkeästi tämänkaltaiselle julkaisulle on oma paikkansa. Otimmekin sen kunniaksi rajoitetun erän lehteä myyntiin myös verkkokauppaamme. Joten nyt lehti on saatavilla myös täältä, ja vielä postikuluitta.Antoisia lukuhetkiä <3

Vera Miettinen

toimitusjohtaja90 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki