top of page

Työpaikka rikoskirjallisuuden ytimessä

Etsimme Deadline Kustannus Oy:lle markkinoinnin ammattilaista vakituiseen työhön.

Työnkuvaasi kuuluu sosiaalisen median sisällön luominen(TikTok, Instagram, Facebook), nettisivujen päivittäminen(Wix) ja kirjojen markkinointikamppanjoiden suunnittelu ja toteutus. Toivomme sinulta myös innostusta B2B-myyntiin.

Canvan, Indesignin, Ecxelin ja Photoshopin osaamisesta on etua.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kustantamo-alalta, sillä perehdytämme sinut työhön. Emme myöskään vaadi korkeakoulutusta, mutta tuoretta näyttöä markkinoinnin parissa työskentelystä pitäisi olla vähintään kolmen vuoden ajalta. Toivomme sinulta jokseenkin itsenäistä työskentelyotetta ja rohkeutta sekä visuaalista silmää. Markkinointia suunnitellaan yhdessä DLK:n tiimin kanssa, mutta muuten sinulla on täysin vapaat kädet toteuttaa omia visioitasi.

Pääset meillä työskentelemään rikoskirjallisuuden ytimeen. Deadline Kustannus on perustettu vuonna 2020, mutta jo nyt kustantamo on vahva tekijä alalla.

DLK:n toimisto sijaitsee upealla paikalla Arabianrannassa. Voit työskennellä siellä tai kotona, päivällä tai yöllä. Teet töitä kuusi tuntia päivässä, mutta saat palkkaa kahdeksasta. Palkan suuruus määräytyy aiemman osaamisesi perusteella, alan TESin mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Laita palkkatoive, hakemus ja CV osoitteeseen info@deadlinekustannus.fi viimeistään 25.4, mutta älä aikaile. Täytämme paikan heti, kun oikea henkilö löytyy. Kuvassa meidän nykyinen jengi.106 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page