TOIMITUSEHDOT

1. Toimitusaika

Tyypillisesti toimitusaika on 1-2 arkipäivää tilauksesta joko tilauksessa mainittuun osoitteeseen tai postiin lähetyserän koosta riippuen.

2. Vahvistus
Vastaanotettuamme tilauksenne, lähetämme Teille sähköpostitse tilausvahvistuksen. Säilyttäkää tilausvahvistus siltä varalta, että Teidän tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

3. Toimituskulut
Tilaussummaan lisätään postikulut perustuen todellisiin kuluihin riipuen lähetyserän koosta ja painosta . Yhden kirjan postikulut ovat 3,90€. 

Jos myyjä jakaa tilauksen moneen lähetykseen, veloitetaan vain yksi toimitusmaksu. Tilauksenne lähetetään Teille postitse joko suoraan kotiin kannettuna tai pakettina lähimpään postiinne. Kehä I sisäpuolelle tilatut tuotteet toimitetaan joko postitse tai lähetillä samaan hintaan myyjän valitsemalla tavalla. Ulkomaille toimitettavien lähetyskulut ovat korkeammat ja ne vahvistetaan TOIMITUSVAHVISTUKSEN yhteydessä sähköpostilla. 

4. Kuljetus
Mikäli tavara vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana, korvaamme vioittuneen tuotteen. Mikäli näin tapahtuu, pyydämme ilmoittamaan asiasta asiakaspalveluumme viimeistään 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tavara vaurioituu tai katoaa palautuksen yhteydessä, on asiakas korvausvelvollinen.

5. Palautusoikeus kuluttaja-asiakkaille
Teillä on oikeus palauttaa tilatut, virheettömät tuotteet. Palautusaika on 14 vuorokautta.
Pyydämme ilmoittamaan palautuksen yhteydess seuraavat tiedot:

  • tilausnumero

  • palautettavien tuotteiden nimet

  • tilinumero, johon palautamme tuotteesta maksetun summan.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia (mahdollisen suojamuovin tulee olla ehjä). Palauttakaa tuotteet yhdessä laskun kanssa.
Pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseeen info@deadlinekustannus.fi aina ennen kuin palautatte viallisen tai virheellisesti toimitetun tuotteen.

6. Sovellettava laki
Näitä ehtoja koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan.

© 2020 by DEADLINE KUSTANNUS OY

0